پیشرو در فروش، واردات و توزیع انواع مواد شیمیایی

پروژه ها

شرکت بازرگانی-تحقیقاتی پیشرو صنعت راتین

تحقیق و توسعه

 

پروژه 1 – سنتز شبکه پلیمری در هم فرورفته کربوکسی متیل سلولز و پکتین برای رهایش کنترل شده داروی والسارتان

 

محقق: ندا کیا

چکیده:
در این تحقیق رسانش داروی والسارتان به کمک نانو  ذرات حامل انجام گرفته است. نانو ذرات حامل از پلیمرهای پکتین، کربوکسی متیل سلولز و پلی وینیل الکل تشکیل شده است. پس از بارگذاری دارو شرایط برای بارگذاری و همچنین رهایش دارو بهینه شد.
نانو ذرات سنتز شده با روش های پرتونگاری FD-IR تصاویر میکروسکوپی AFM و پتانسیل زتا شناسایی شدند. سپس شرایط بهینه بارگذاری و رسانش دارو بررسی شد.

 

پروژه 2 – سنتز شبکه پلیمری در هم فرو رفته پکتین و پلی ونیل الکل برای رهایش کنترل شده داروی آمی تریپتیلین هیدروکلراید

 

محقق: شیما بهاردوست

چکیده:
سیستم های دارورسانی که به صورت چند دوزه و در فواصل زمانی مشخصی توسط بیمار استفاده شده است نیازهای دارورسانی روز دنیا را جوابگو نیست. مواد پلیمری به دلیل خواص منحصر به فردشان مانند زیست سازگاری و زیست تخریب پذیری دارای کاربرد زیادی در دارورسانی هستند.
پلی وینیل الکل یک پلیمر سنتزی محلول در آب است که به دلیل خواص زیست سازگاری، زیست تخریب پذیری و عدم سمیت، در کاربردهای پزشکی مورد توجه قرار گرفته است.
پکتین یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی است که از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوه‌جات و سبزیجات استحصال می‌شود.در این تحقیق سیستمی طراحی شده است که در ابتدا پلی وینیل الکل و پکتین با هم مخلوط و سپس داروی آمی تریپتیلین هیدروکلراید درون ساختار مخلوط پلیمری کپسوله می گردد و درون محیط شبیه سازی معده و روده به آهستگی رها می شود.
مقدار گلوتارآلدئید بهینه،pH بهینه، تست CHN، زمان بهینه جذب، پتانسیل زتا برای مخلوط پلیمری پلی وینیل الکل و پکتین حاوی داروی آمی تریپتیلین هیدروکلراید تعیین شد.همچنین تاثیر دما برای مخلوط پلیمری  و نیز برای پلیمر هوشمند بررسی گردید.
استفاده همزمان از دو نوع پلیمر پلی وینیل الکل و پکتین که به صورت عرضی به یکدیگر متصل شده اند فضاهایی ایجاد می کند تا مقادیر بهینه شده ای از داروی آمی تریپتیلین هیدروکلراید توسط ساختار شبکه ای پلیمرها جذب و کپسوله گردد.

 

پروژه 3- استفاده از طراحي آزمايش RMS جهت تهيه نانوذرات مغناطيسي چند جزئي حاوي ريفامپين و ايزونيازيد

 

محقق: فریبا احمدی

چکیده:
یکی از جدیدترین کاربردهای نانوذرات مغناطیسی به هدف رساندن هدفمند دارو به سلول¬های درگیر بیماری است. این نوع از دارورسانی برای آسیب رسانی کمتر به سایر اندام های بدن و کاهش زمان رهایش دارو در سلول هدف اهمیت دارد.
داروهای آنتی بیوتیک با نام های ریفامپین و ایزونیازید از مهم ترین داروهای مورد استفاده بیماران مبتلا به سل می باشند. از آنجایی که داروهای مورد نظر به مدت 9 ماه بدون وقفه توسط بیمار مصرف می گردند مسئله ی آسیب رسانی آن ها به سایر اندام های بدن حائز اهمیت است.
جهت جلوگیری از این آسیب رسانی قرار دادن آن ها بر روی نانوذرات مغناطیسی و در نتیجه به هدف رساندن دارو به سلول¬های درگیر بسیار مفید می باشد.
در این تحقیق، نانوذرات سه جزئی آهن، کبالت و مس به روش ترکیبی هیدروترمال –  همرسوبی تهیه گردیدند. از طراحی آزمایش پاسخ سطح (RSM) به منظور یافتن بهترین شرایط سنتز نانوذرات از لحاظ اندازه و خواص مغناطیسی در مرحله همرسوبی استفاده شد.
در این طراحی سه متغییر pH، دما و دور همزن مغناطیسی در نظر گرفته شد که به ترتیب مقادیر 9 تا 13، 60 تا 85 درجه سانتیگراد و 500 تا 1500 دور بر دقیقه بدست آمد. سپس نانوذرات مغناطیسی در اتوکلاو به مدت 12 ساعت در دمای 190 درجه سانتی گراد و شوک دمایی 800 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت قرار گرفتند.
به منظور عامل دار نمودن نانوذرات تهیه شد در شرایط بهینه پس از پوششدار کردن، با سیلیکا از 3- امینو پروپیل تری اتوکسی سیلان استفاده شد. در مرحله نهایی داروهای آنتی بیوتیک بیماری سل شامل ریفامپین و ایزونیازید به نسبت 1:1 بر روی نانوذره قرار گرفتند.
جهت آنالیز و تایید نانوذرات مغناطیسی حامل دارو در هر یک از مراحل سنتز از طیف¬های FTIR  ، XRD و SEM بهره گرفته شد.

 

 

 


 

همین حالا جهت مشاوره و سفارش کالا با ما تماس بگیرید

 

 

پروژه ها تحقیق توسعه پیشرو صنعت راتین محقق

پروژه ها تحقیق توسعه پیشرو صنعت راتین محقق