پیشرو در فروش، واردات و توزیع انواع مواد شیمیایی

Shop

اسید سالسیلیک – قیمت هر واحد: 3.000.000 ریال

3,270,000 ریال

توضیحات

سالیسیلیک اسید نوعی اسید هیدروکسی بتا (BHA) و اسید فنولیک با فرمول شیمیایی C7H6O3 است.
اسید سالیسیلیک به عنوان یک ترکیب طبیعی در گیاهان تولید می شود و به عنوان هورمون گیاهی عمل می کند.
شکل ظاهری این ماده جامد سفید تا برنزه و بدون بو است که به آرامی در آب حل می شود.

این ماده دارای خواص کراتولیتیک ،باکتریواستاتیک و قارچ کش است. در صورت مصرف زیاد نیز می تواند سمی باشد.
وقتی به مقدار کم مصرف شود می تواند به عنوان ضد عفونی کننده و به عنوان نگهدارنده غذا استفاده شود.

از کاربردهای آرایشی و بهداشتی سالیسیلیک اسید استفاده به عنوان یک کراتولیتیک (یک ماده لایه بردار) می باشد.

اسید سالیسیلیک یک ماده ضد التهابی فعال است و به دلیل داشتن توانایی لایه برداری به عنوان یک ماده ضد باکتری موضعی عمل می کند. این اسید آلی به طور گسترده ای در سنتز مواد آلی مورد استفاده قرار می گیرد.
سالیسیلیک اسید لایه خارجی پوست را تسهیل کرده و باعث ریزش آن می شود.
از این ماده موضعی (برای پوست) برای درمان آکنه ،شوره سر ،سبوره یا پسوریازیس و از بین بردن پینه و زگیل استفاده می شود.

اسید سالسیلیک از نظر سازمان بهداشت جهانی جزء ایمن ترین و موثرترین داروهای مورد نیاز در یک سیستم بهداشتی است.
اسید سالیسیلیک در بسیاری از محصولات استفاده روزانه نیز وجود دارد.
در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده استفاده می شود. چرا که این ترکیب یک ضد باکتری و ضد قارچ است.

اگرچه استفاده از محصولات اسید سالیسیلیک خانگی با غلظت کم معمولاً بی خطر تلقی می شود، اما این ماده می تواند باعث سوختگی شیمیایی خفیف در غلظت های بالا شود.

 

 

 

مشخصات:

موارد مصرف: آرایشی بهداشتی-دارویی-غذایی

وزن: 1 کیلوگرم

کشور سازنده: هند

 

 

 

فروش اسید سالسیلیک فروشنده تهران عمده کلی جزئی خرد

فروش اسید سالسیلیک فروشنده تهران عمده کلی جزئی خرد


جهت مشاهده سایر محصولات اینجا کلیک کنید

توضیحات تکمیلی

وزن 1 kg
اسید سالسیلیک

قیمت جهت هر واحد (1 کیلوگرم)، 3.000.000 ریال می باشد.

این محصول با ارائه فاکتور رسمی و با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده به فروش می رسد.

در صورت نیاز به مقادیر بیشتر با شرکت تماس حاصل فرمایید.

هزینه حمل و انبارداری بر عهده خریدار می باشد.