پیشرو در فروش، واردات و توزیع انواع مواد شیمیایی

Shop

اسید استئاریک آرایشی – قیمت هر واحد: 750.000 ریال

20,437,500 ریال

در انبار موجود نمی باشد

شناسه محصول: psr-012

توضیحات

اسید استئاریک یکی از مفیدترین اسیدهای چرب اشباع با زنجیره کربنی بلند است. اسید استئاریک یا اسید اکتادکانوئیک عمدتا از تری گلیسیریدهای حیوانی بدست می آید و می توان آن را در دمای اتاق نگهداری کرد. اسید استئاریک اغلب طی فرآیند صابونی شدن که چربی ها و روغن ها را با اضافه کردن یک ماده قلیایی به الکل و صابون تبدیل می کند، تولید می شود.

 

موارد مصرف: صنعتی-دارویی-صنایع غذایی- آرایشی بهداشتی

وزن: 25 کیلوگرم

کشور سازنده: چین

توضیحات تکمیلی

وزن 25 kg
اسید استئاریک آرایشی

قیمت جهت هر واحد (1 کیلوگرم)، 750.000ریال می باشد.

در صورت تقاضای جزئی به منوی فروش به صورت جزیی مراجعه کنید.

این محصول با ارائه فاکتور رسمی و با احتساب 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده به فروش می رسد.

در صورت نیاز به مقادیر بیشتر با شرکت تماس حاصل فرمایید.

هزینه حمل و انبارداری بر عهده خریدار می باشد.